top of page
Prenumerera på vårT
nyhetsbrev
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2021 FA-Kurs | Rörstrandsgatan 62

113 40  Stockholm

08-501 18 304 | info@fakurs.se

Tack för din prenumeration!

Vänligen ange en giltig e-postadress

Force Majure 
FA-Kurs är inte ansvarigt för skada som beror av svenskt eller utländskt lagbud, svensk eller utländsk myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet och inte heller då kurs helt eller delvis måste inställas p.g.a. kursledares sjukdom. FA-Kurs arbetar för att minska denna risk genom att ha en extra kursledare stand-by vilket kan leda till försening av kursstart.  

 

Integritetspolicy
Vi följer GDPR vid hantering av personuppgifter i samband med kursadministration såsom bokning, intresseanmälan och utskick. Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Öppen kurs

Kursprogram

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av innehåll i kursprogram.

Kursanmälan
Du kan boka din plats på respektive av våra kurssidor för öppna kurser alternativt via vår sida på utbildning.se. Du kan också ringa oss på 08-501 18 304. Anmälning är bindande enligt villkor längre ned. 

Bekräftelse
När vi mottagit din anmälan återkommer vi med en bekräftelse till dig inom 24 timmar. I bekräftelse finns detaljer om tid, plats och konferensanläggningens namn på kurslokalen där kursen äger rum.

Allergier/önskemål om mat 

I samband med din bekräftelse så kommer vi be dig att återkomma om eventuella allergier eller andra önskemål ifall du valt matpaket under kursens dagar. 

 

Vid fullbokad kurs/fler önskade platser än vad som finns kvar 

Om kursen är fullbokad så meddelar vi dig inom 24 timmar och ger dig information om nästa kurstillfälle. 

 

Kallelse 
Senast två veckor innan kursstart får du en kallelse med information om kurslokal och detaljerade kurstider. Dessa kan skilja sig från bekräftelsen du mottog vid bokning vad gäller kurslokal. Eventuell ny kurslokal kommer vara inom max 1 km ifrån ordinarie plats. 

 

Hotellreservation 
Vi kan hjälpa dig med hotellbokning på det hotell där kursen hålls. Vi har avtalspriser med flera hotell och du kommer i så fall få en bokningskod för rabatt på logi samt mat efter kursens tider. 

 

Kursavgifter 
Kursavgiften är inklusive kursmaterial. Kostnad för måltider tillkommer om inte annat angetts. Dessa kostnader framgår på varje enskild kurs sida och står med i bekräftelsen. Du kryssar själv i om du önskar matpaket eller inte. Matpaket består av förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika. 

 

Betalningsvillkor 

30 dagar efter avslutad kurs.

Lagstadgad mervärdesskatt tillkommer på samtliga priser.

Avbokning/förhinder 
Har du inte möjlighet att utnyttja din kursplats, får den överlåtas till annan person. Vi följer utbildningsbranschens standardregler för avbokning vilka är att du debiteras 50% av kursavgiften vid avbokning 4-2 veckor före kursstart och 100% av kursavgiften samt kostnaden för måltider vid avbokning 2-0 veckor före kursstart.

 

Inställd kurs 
FA-Kurs förbehåller sig rätten att ställa in kurs om antalet anmälningar är för få. Vid inställd kurs meddelar vi dig senast 10 dagar innan kursstart.

Företagsanpassade kurser

Kursprogram 

Kursprogram stäms av mellan FA-Kurs och kund. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av innehåll i kursprogram i de fall att en ny lag trätt i kraft från det att bokning skett i syfte att kursen ska vara aktuell och relevant.

​​

Kursanmälan/Intresseanmälan 
För företagsanpassade kurser så ser vi helst att du inledningsvis skickar en intresseanmälan via kursens sida, skickar oss ett e-post eller ringer oss på 08-501 18 304. Då vi lägger stor vikt vid anpassning av kurs så rekommenderar vi telefonkontakt för att vi ska kunna se över era förkunskaper, mål och behov av kurs för att därefter ge er ett förutsättningslöst förslag. Bokning av företagsanpassad kurs är bindande enligt villkor.

Bekräftelse 
När vi mottagit din bokning, via telefon eller e-post så återkommer vi med en bekräftelse till dig inom 24 timmar. I bekräftelse finns förutom detaljer om kursen också frågor som vi ber er att svara på såsom fakturaadress och adress för kurslokal. Namn för deltagare behöver vi få veta senast 2 veckor före kursstart inför kommande kursintyg.

Kurslokal 

Vid extern kurslokal, d.v.s. konferenslokal etc. som innebär en kostnad så står ni som kund för dessa kostnader. Vi kan ibland hjälpa er med kurslokal utan administrativ kostnad då vi har avtalspriser med flera hotell runt om i Sverige. 

 

Kursavgifter 
Kursavgiften är inklusive kursmaterial, vår kostnad för resa och logi samt kursintyg och digital sammanfattad kursutvärdering. 

 

Betalningsvillkor 

30 dagar efter avslutad kurs.

Lagstadgad mervärdesskatt tillkommer på samtliga priser.

 

Avbokning/förhinder 
Har ni inte möjlighet att genomföra kursen så följer vi utbildningsbranschens vanligt förekommande regler för avbokning vilka är att du debiteras 100% av kursavgiften vid avbokning 4-0 veckor före kursstart då vi i god tid inför kurs påbörjar arbetet med att anpassa er kurs, beställa eventuella kursböcker hos leverantör samt debiteras för kursens eventuella kurspärmar vilka sammanställs hos tryckeri samt våra kostnader för bokning av eventuella resor och logi och för oss övriga tillhörande och tillkommande kostnader i samband med kursbokning. 

Du finner oss också hos:

Allmänna villkor

  • LinkedIn
  • Facebook
Sök
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Maps
  • utbildning.se
bottom of page