FA-Kurs - Alltid aktuella kurser 

Fördelarna med företagsanpassade kurser är många - inte minst om ni är fler än 4 på företaget som önskar delta i samma kurs.

Ibland behöver dock bara en eller ett par personer utbilda sig - därav erbjuder vi följande kurser i öppet format på individnivå.

Våra öppna kurser erbjuds via webb och klassrum. Klassrumskurserna håller vi på Garnisonen Konferens, Karlavägen 100. 

Vi hjälper dig med boende och  ger dig 20 % rabatt på närliggande hotell i Stockholm!

Öppna kurser från FA-Kurs - Finslipade till perfektion efter drygt 1500 recensioner!

 

bas-p & BAS-u

Webbkurs (ID06)

Arbetsmiljöverket kräver att du som ska jobba som byggarbetsmiljösamordnare (BAS) ska vara utbildad och kunna intyga din kompetens. I denna kurs ges du kompetens och intyg. I vår omfattande BAS-kurs lär du dig vad som krävs av dig som beställare, byggarbetsmiljöansvarig, byggherre och BAS enligt Arbetsmiljöverkets krav. Du lär dig också hur detta praktiskt kan hanteras.

Kommande tillfällen:

18 september 2020, Webb

16 oktober 2020, Webb

 

Läs mer om kursen här!

BAM

Webbkurs (ID06)

Denna BAM-utbildning bygger inte på att enbart sitta och lyssna på en föreläsare. Istället används en metodik som har visat sig fungera mycket bättre när man ska lära sig arbeta med arbetsmiljöfrågor - helt enligt Arbetsmiljöverkets riktlinjer. 

Intensivkursen med intyg ger förutom grundläggande arbetsmiljökunskaper även ett arbetssätt för arbetsmiljöfrågor. I kursen ingår kostnadsfri ID06 registrering!

Kommande tillfällen:

4 september 2020, Webb

2 oktober 2020, Webb

 

Läs mer om kursen här!

Entreprenadjuridik

Webbkurs

En kurs i entreprenadjuridik hjälper dig att förstå juridiken i byggnadsprojekt. Spara tid, pengar och energi genom att veta hur du ska undvika och hantera rättsliga tvister.

Tvister är vanliga inom bygg, anläggning- och installationssektorn. Kursen lär dig vilka regler som gäller och på så sätt kan du undvika tidsödande processer som kostar både tid, pengar och energi. 

Kommande tillfällen:

24 september 2020, Webb

24 november 2020, Webb

 

Läs mer om kursen här!

Fastighetsekonomi

Webbkurs

Fastighetsekonomi är en grundläggande webbkurs som ger dig god insikt och ökad kompetens i fastighetsekonomins väsentliga grunder där budgetering, hyresintäkter, drift och underhåll är huvudsakligt kursinnehåll. Efter avslutad kurs ska du kunna kalkylera för hyressättning, göra budget, analyser av utfall av drift och underhåll samt konkurrensanalyser.

Kommande tillfällen:

Valfritt startdatum
Kursen tillgänglig i 60 dagar

Läs mer om kursen här!

EXCEL

Grund + Forts.

Exel Grund + Excel Fortsättning är

två fristående kurser som kan läsas separat eller i följd till ett förmånligare pris. Vår kurs i Excel hjälper dig att undvika fallgropar, arbeta mer effektivt och spara tid. Kursen består bland annat av en genomgång i affärsrapportering, kalkylblad, formler och formatering samt skapandet av diagram och navigering i Microsoft Excel Kurserna hålls på Garnisonen Konferens i Centrala Stockholm där fullständigt matpaket serveras från morgon. Vi erbjuder 20 % rabatt på närliggande hotell! 

Kommande tillfällen:

24-25 sept. 2020, Stockholm

24-25 nov. 2020, Stockholm

 

Läs mer om grundkursen här!

Läs mer om forts.kursen här!

Läs mer om kombokursen här!

MS Project

WEBBKURS

MS Project är ett mycket kraftfullt verktyg som - med rätt kunskap - underlättar planering, genomförande och uppföljning av projekt. Kursen förklarar planering, resurshantering, uppföljningar och rapportering. Målsättningen är att du ska få goda kunskaper i MS Project och därmed bättre förutsättningar att uppnå resultat. Grundläggande kunskaper i Office-paketet rekommenderas. När du deltar i en webbkurs så tar du del av precis samma utbildningsmaterial som vid en fysisk klassrumskurs. 

Kommande tillfällen:

24 september 2020, Webb

Läs mer om kursen här!

PLC GRUND

Webbkurs

Webbkursen är för dig som behöver en introduktion till hur PLC-system fungerar, programmeras och felsöks. Du ges dessa kunskaper på endast två dagar. Kursen innehåller flera övningar där du kan träna på dina nyvunna kunskaper och du har hela tiden hjälp tillgänglig från erfaren lärare. Vi använder lättanvända och kraftfulla simuleringsprogram. Mot slutet av kursen blir övningarna mer systeminriktade och då samordnas olika maskiner och system för att få systemförståelse och lyfta nivån kring konfigurering, programmering och felsökning.

Kommande tillfällen:

22-23 sept. 2020, Webb

Läs mer om kursen här!

ELEKTRISK FELSÖKNING

Denna webbkurs vänder sig till dig som behöver grundläggande kunskaper om hur man felsöker elen i olika kretsar och maskiner med hjälp av scheman, ritningar och mätinstrument samt andra handverktyg.

 

Vi visar de praktiska momenten med hjälp av lättanvända och kraftfulla simuleringsprogram där man arbetar som i verkligheten men med hjälp av datorn.

Genomgång runt nödvändig kunskap inom el, mätteknik, el dokumentation mm.

Kommande tillfällen:

10 september 2020, Webb

9 november 2020, Webb

 

Läs mer om kursen här!

Utbildningsområden

Bygg & Teknik

Ledarskap & Retorik

Juridik & Fastighet

Arbetsmiljö & Vård

Organisationsutveckling

IT & Ekonomi

El & VVS

Kravkurser (ID06)

Öppna klassrumskurser

FA-Kurs | Rörstrandsgatan 62 | 113 40  Stockholm | 08-501 18 304 | info@fakurs.se
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle