top of page
Prenumerera på vårT
nyhetsbrev
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2021 FA-Kurs | Rörstrandsgatan 62

113 40  Stockholm

08-501 18 304 | info@fakurs.se

Tack för din prenumeration!

Vänligen ange en giltig e-postadress

Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm har närmare två decenniers erfarenhet av ledarskapsarbete och utbildar nu i samarbete med FA-Kurs.

 

Madeleine är en engagerad och väl ansedd utbildare i organisations- och ledarskapsfrågor. Hon har erfarenhet från såväl svenska som internationella arbetsförhållanden och är en av sju andra som kan titulera sig Global Master Trainer i Situationsanpassat ledarskap (Situational Leadership by Paul Hersey). Med fokus på positiv utveckling har Madeleine utbildat ledare och organisationer i arbetspsykologiska tester, chefstrategier och beteendemönster i 10 år. 

 

Madeleine drivs av att kunna hjälpa andra att utvecklas både som ledare och individer

- Det största hindret för ökat engagemang är inte logik och system - utan tankar, känslor och beteenden. Genom att använda beprövade modeller och teorier skapar vi ramverk för individuell och organisatorisk transformation. Vi hjälper ledare med olika verktyg för att kontinuerligt öka självinsikten, utveckla sig själva, sitt team och företag.

 

En central fråga som många missar i organisationens utvecklingsarbete eller förändringsarbete är – Vad kan jag göra idag för att ta ansvar för min egen och organisationens framgång? Vad kan jag göra för att leda och kommunicera på ett effektivare sätt och få till en förflyttning i rätt riktning.

Genom FA-Kurs så håller Madeleine med sin breda kunskap och pedagogiska upplägg i ett flertal kurser 

– Vi har valt att jobba tillsammans med följande utbildningar; Situationsanpassat ledarskap, Effektivare kommunikation, Stresshantering, Att leda med emotionell intelligens, Strategiskt ledarskap m.fl. Med interaktiva utbildningsprogram skapar Madeleine engagemang kring ämnet och ger kursdeltagarna rätt verktyg att leda både sin egen och företagets utveckling vilket kan leda till större framgång.

FA-Kurs som utbildningsföretag och samarbetspartner

– FA-Kurs har ett mycket stort engagemang och stor vilja att vägleda till rätt utbildning och de möter kundernas behov på ett personligt men professionellt sätt genom noggranna avstämningar och uppföljningar. Dessutom är FA-Kurs roliga att jobba med då de har inställningen: ”Yes we can” och har kunden i fokus. De är både lösningsfokuserade och situationsanpassade vilket jag uppskattar då det är en av anledningarna till att de genererat fantastisk fin respons i form av recensioner och positiv feedback från kursdeltagare.

Tack Madeleine!

Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm har närmare två decenniers erfarenhet av ledarskapsarbete och utbildar nu i samarbete med FA-Kurs.

Du finner oss också hos:

SITUATIONSANPASSAT LEDARSKAP

- TA DITT LEDARSKAP TILL NÄSTA NIVÅ!

  • LinkedIn
  • Facebook
Sök
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Maps
  • utbildning.se
bottom of page