top of page

Vad säger kunderna?

Vad säger kunderna?

Vad säger kunderna?

Prenumerera på vårT
nyhetsbrev
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2021 FA-Kurs | Rörstrandsgatan 62

113 40  Stockholm

08-501 18 304 | info@fakurs.se

Tack för din prenumeration!

Vänligen ange en giltig e-postadress

5 dagar

Ta din arbets- eller ledningsgrupp nästa steg framåt och lyft teamprestandan till en högre nivå.

Under processen förbättrar gruppen sin tillit och sitt samarbete mot att bli mer trygg, tydlig och trovärdig - både inom gruppen och mot övriga medarbetare och andra intressenter.


Processen är en kombination av workshop och individuell coaching vid behov, beroende på graden av tillit i gruppen. Den bygger på att deltagarna ökar sin självinsikt genom att öppna upp och dela värdefull information till sig själva och med varandra. Information om personliga värderingar, styrkor och utmaningar som medvetandegörs under programmet.

Den här typen av utvecklingsprocess får stora effekter även på var och en av individerna i gruppen.


Vi arbetar med två olika verktyg: VALUE.online och Kärnkvaliteter, vilket snabbar upp processen och skapar tydlighet. Personliga värderingar och även styrkor är omedvetna för många av oss och därför arbetar vi med verktyg och övningar för att upptäcka dem, och storytelling som metod för att dela med sig av dem.


Vi utgår ifrån varje gruppmedlems personliga värderingar och styrkor som blir medvetna och kommunicerade – både för individen själv och för de andra medlemmarna i gruppen. På så sätt skapas en större tillit, vilket är en förutsättning för riktigt gott samarbete.


Då kan vi även öppna upp för och utforska våra utmaningar, så att vi kan reglera våra tankar och beteenden, så att det gör bättre nytta för oss själva, varandra och organisationen.

Vi sätter personliga värderingar i relation till företagets värderingar, som översätts till praktisk handling genom önskvärda beteenden, som vi förstärker med tydliga exempel.

Vi tillför kunskaper kring kommunikation och samarbete, tränar coachande förhållningssätt och använder metoder för att försätta sig själv och andra i de tillstånd som krävs för prestation i olika situationer.


Under processen tillförs kunskap om hjärnans viktiga funktioner för självreglering. Det handlar om ovärderlig människokunskap som gör samarbete smidigt, motiverande och fullt av energi.  Pedagogiken bidrar till deltagarnas engagemang och nyfikenhet genom att de själva skapar sina egna hemuppgifter, helt efter egna behov och situation.

Del av kursinnehåll
Målgrupp

För arbetsgrupper och ledningsgrupper som vill utveckla engagemang, inspiration och kompetens i sina team.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Du finner oss också hos:

Fyll i uppgifterna nedan så tar vi kontakt med er!

Det går också att boka denna kurs via utbildning.se

Inga förkunskaper krävs.

Värderingsbaserad grupputveckling

Intresseanmälan

Tack för din intresseanmälan!

Vänligen ange en giltig e-postadress

  • LinkedIn
  • Facebook
Sök

Denna kurs erbjuder vi även som öppen webbkurs med fasta datum

Läs mer här!
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Maps
  • utbildning.se
bottom of page